Te Deum – Óvoda

Te Deum szentmisénket a Szent Orsolya Templomban Jézus Szent Szívének ünnepén tartottuk meg, ahol a kisgyermekek családjaikkal, óvó nőikkel együtt adtak hálát a Jóistennek az elmúlt nevelési év minden pillanatáért. A szentmisét Kovács Gergő Vilmos atya celebrálta, az egyetemes könyörgésekkel búcsúzó nagycsoportosaink fordultak a Jóisten felé.

Zenei és a ministráns szolgálattal az Orsolya iskolai diákjai, óvodásaink nagytestvérei kedveskedtek nekünk ezen a szép ünnepen!

Az áldozás után a gyermekek énekszóval köszönték meg azt a sok jót, amit az évben kaptak és kívántak szép, pihentető nyarat mindenkinek!

Nekünk kell egymással és önmagunk lelkéből tüzet rakni, hogy melegedhessünk körülötte. Ott, ahol akármilyen kis körben, de szeretet van, jó lesz élni. Ott meghittség lesz. Barátságos világ. Boldogító légkör.

Kedves Gergő atya, kedves Igazgató bácsi!

Egy közös énekléssel szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt esztendőben ilyen barátságos, boldogító világ, biztonságot, szeretet nyújtó légkör vett minket körül. Hálásak vagyunk, hogy minden ünnepünkön velünk voltatok, veletek együtt rakhattunk tüzet és segítettétek, hogy ebben a kis körben szeretet lehessen.

„Hiszen Isten kegyelmi ajándékai közül a szeretet az, amire a legnagyobb szükségünk van. Legyen mindenünk ez a mennyei kincs, és tegye édessé, mint méz érzéseinket, feladatainkat. Boldog az a lélek, amelyben a szeretet az Úr, és milyen nagy érték mindaz a készség, amely a szeretet szolgálatában áll.”(Pio atya)

© 2016-2019 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium