Apák napja

 

 

 

 

 

 

Szent József Nap

»Szent József a példaképe azoknak az alázatosaknak, akiket a kereszténység nagy célokra rendel... Ő annak a bizonyítéka, hogy nincs szükség rendkívüli dolgokra ahhoz, hogy az emberek Krisztus jó és hiteles követői legyenek, csak általános, emberi, egyszerű, de igaz és hiteles erények szükségesek.«

(VI. Pál, Párbeszéd (1969. március 19.): Insegnamenti, VII (1969), p. 1268.)”

Szent József nap alkalmából ismét különleges programokkal vártuk az édesapákat óvodáinkba és bölcsődénkbe.

A legkisebbek egy csodás délelőttöt tölthettek el apukájukkal, ahol játszhattak, víz világnapja alkalmából kísérletezhettek a vízzel, barkácsolhattak, sőt még közösen is tornázhattak. A mozgalmas programot az udvaron egy finom tízórai követte, majd a foci, biciklizés, fogócska és homokvárkészítés. Igazán jó érzés volt látni a gyermekek arcán a boldogságot, örömöt, hogy édesapjukkal lehettek.

Az óvodások délután sportvetélkedőre hívták az apukákat, nagypapákat. Az iskola tornatermében nem csak a mozgásé, játéké, versenyé volt a főszerep, hanem az édesapák köszöntése énekkel, imával. A gyermekek megható kis műsora és ajándékozása előtt Gergő atya is köszöntötte és megáldotta az édesapákat, nagyapákat.

Az együtt töltött idő, mindennél nagyobb ajándék volt gyermek és édesapa számára egyaránt!

Az év egyik legszebb napja, ünnepe ez…

 

Szent Orsolya Óvoda

 

Szent Anna Bölcsőde

 

Szent Anna Óvoda

 

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde