Szent Miklós-nap a Szent Anna Óvoda-Bölcsődében

 

 

 

 

 

 A Szent Anna Óvoda-Bölcsődébe járó gyermekekhez különleges vendég érkezett december 6-án. Maga Szent Miklós püspök látogatta meg a gyermekeket, akit nagy örömmel, csillogó tekintettel és szeretettel fogadtak az óvodások és a bölcsődések egyaránt. Miklós püspök nem érkezett ajándék nélkül… Adventi mesenaptárunk aznapi meséjét Ő mesélte el a gyermekeknek. Kedves, nyugtató hangja, mosolya elvarázsolta a gyermekeket. A mese után természetesen a piros zsákok is előkerültek, amik telis-tele voltak ajándékokkal. A gyermekek sok szép énekkel köszönték meg Miklós püspök kedvességét. A várakozásnál és az ajándékozásnál a gyermekek énekét Süle Nóra és Kékes Kata, a HJAMI zenepedagógusai színesítették hangszeres játékukkal, énekükkel.

Ezen a csodás, meghitt ünnepen velünk voltak a Soproni Egyetem Benedek Elek Kar elsőéves óvodapedagógus hallgatói, Kissné Dr. Zsámboki Réka dékánhelyettes kíséretében. Az óvóképzős hallgatók projekthetük keretein belül tettek látogatást nálunk, mely alkalommal szerették volna megfigyelni a magyar óvodákra jellemző Mikulásvárás sajátosságait.

Jövőre is nagy szeretettel várjuk kedves, mosolygós vendégünket, a Mikulást, bízva abban, hogy akkor majd szánon érkezik el hozzánk…

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde