Színházi nyílt nap és Lővérkeringés

 

 

 

 

 

 Alig kezdődött el az új nevelési év, szeptember első hétvégéjén már sok városi programon vehettek részt óvodásaink és családjaik, ahol óvodapedagógusaink játszóházba is invitálták a megjelenteket.

A Soproni Petőfi Színház szervezésében nyílt nap keretében nyerhettek bepillantást a gyermekek a színház világába. Óvodapedagógusaink közül ketten tündér ruhába öltöztek, és Tündér Míra meséjével várták a legkisebbeket. A víz szerepére és fontosságára figyelmeztető mesedarabot a következő évadban műsorra tűzi a színház. A kakaó és kalács mellett játék keretében a gyermekek tündérvizet is nyerhettek.

Vasárnap délután, immáron negyedik éve megrendezésre kerülő Lővérkeringés családi napon kézműveskedhettek a kisgyermekek óvodapedagógusainkkal. Az idei családi nap az autóversenyzés jegyében zajlott. A KRESZ parkban az egykori legendás autóversenyes futamokat idézték meg a szervezők. Veterán autók, nosztalgia busz, retro kisautókiállítás, gokart bemutató várta az érdeklődőket.

Ez a hétvége egy remek lehetőség volt a családoknak az ismerkedésre egymással, az óvó nénikkel. Ezután a színes hétvége után a kisgyermekek is szívesebben indultak neki az új nevelési évnek a hosszú nyári szünet után.

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde