Étkezési tájékoztató

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!

 

Ahogy már Önök is értesültek, 2021 szeptemberétől az iskolai és óvodai étkezést az Eurest Kft. biztosítja intézményünkben.

Étkezési díjaink az alábbiak szerint alakulnak:

Napközi: 550,-                             Menza: 400,-                            Óvoda: 450,-

 

Speciális étkezés szakorvosi ajánlás esetén kérhető. A szakorvosi igazolást és az igényeket augusztus 23-tól lehet elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Mindkét címre jelezzék igényüket!

 

Számlázás, ebédfizetés:

Az étkezési díjak számlázása utólag történik, mindig a tárgyhót követő hónap elején. A gyerekek tárgyhót követő hó 5-ig számlát kapnak, melyen az étkező által fizetendő díjat legkésőbb adott hó 10-ig kell elutalni a CIB Bank Zrt.10700031-65987199-51300009 számlájára.

A közlemény rovatba a gyermek nevét és óvodai csoportját szíveskedjenek feltüntetni.

Kérjük, pontosan és időben utaljanak. Amennyiben nem jutott el Önökhöz a számla, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzék.

 

Lemondás:

az étkezést következő naptól lehet lemondani, legkésőbb 9 óráig kell jelezni az óvoda felé.

Köszönjük!

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde