Szülői értekezlet - 2020. szeptember

Az alábbiakban Óvodánk 2020. szeptemberi szülői értekezletének anyagát tesszük közzé.

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!

 

Szeretettel köszöntök minden kedves családot új nevelési évünk kezdetén!

Mivel a járványveszély nem múlt el, továbbra is legfontosabb feladatunk óvodásaink, pedagógusaink, dolgozóink egészségének a megőrzése.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020. augusztus 17-én óvodák és iskolák részére részletes intézkedési tervet adott ki a 2020/2021. tanév kezdésére és lebonyolítására vonatkozóan. Az intézkedési terv mintegy 11 témakörben és 70 pontban határozza meg az óvodák, iskolák teendőit.

Az intézmények látogatása, rendezvények témakör 2.9.-es pontja értelmében:

- Kérjük, a szülők személyes megjelenésével járó szülői értekezleteket csak a járványügyi

előírások betartása mellett tartsák meg.

Amennyiben lehetséges, a szükséges információk e-mailben, a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszerben (KRÉTA) vagy az alkalmazott egyébintézményi adminisztrációs rendszerben küldött üzenetekkel is eljuttathatók a szülőkhöz -

 

óvodánkban a nevelési év első szülői értekezlete elmarad, a szülőket jelen levelünkben tájékoztatjuk a veszélyhelyzet miatt kialakított új szabályokról és nevelési évünk főbb eseményeiről.

Legfontosabb tudnivalók

  1. A szülők az óvoda épületébe nem jöhetnek be, így gyermeküket óvodába érkezéskor az óvoda kapujában adják át a csoport dajkájának, pedagógiai asszisztensnek, aki a gyermeket bekíséri az óvodába és átöltözés valamint kézfertőtlenítés után átadja az óvodapedagógusnak. Hazavitelkor is a dajka, pedagógiai asszisztens, illetve lehetőség szerint az óvodapedagógus adja át a kisgyermeket a szülőknek.

  1. Beszoktatási időszakban az új kisgyermekeket az első héten egy szülő kísérheti be az óvodába maszkban, kézfertőtlenítés után.

  1. Nevelési évünk nyitó ünnepségére püspöki szentmise keretében szeptember 1-én 9 órától kerül sor a Szent Imre templomban. Az osztályokat, óvodai csoportokat 2-2 tanuló/gyermek és az osztályfőnökök/óvodapedagógus fogják képviselni. Kísérőket csak a legkisebbek esetében tudunk beengedni (gyermekenként 1 főt és csak a karzaton foglalhatnak helyet)!

Veni Sancte szentmisénket a Sopron Televízió segítségével fogjuk közvetíteni, mely a honlapunkról közvetlenül is elérhető lesz.

  1. Információ a 20/498 7521-es telefonszámon és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhető.
  1. Óvodánk kiegészített házirendjéről honlapunkon, sztorsolya.hu tájékozódhatnak.

Az alábbi linken elérhető a szülői értekezlet anyaga:

https://1drv.ms/p/s!At7m7UzqX6H9pnkrLdixhuh1Ut0z?e=JwSgJR

Kérem, figyelmesen olvassák végig, kérdés esetén bátran keressenek!

Köszönöm együttműködésüket!

                                                                                  Locsmándi Zsófia

                                                                                  igh., óvodavezető

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde