„Úgy van Isten országával, mint azzal az emberrel, aki magot vet földjébe. Akár alszik, akár virraszt, s éjszaka van vagy nappal, a mag kicsírázik és szárba szökken, maga sem tudja, hogyan.” (Mk 4,26-27)

Fotókiállítás az iskolánkban: Csíksomlyó és a Kárpát-medencei keresztény értékek
Diáksport Nap eseményei
Rendhagyó történelemóra
Rendhagyó irodalomóra

Fotókiállítás az iskolánkban: Csíksomlyó és a Kárpát-medencei keresztény értékek

Iskolánk örömmel ad otthont a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) által szervezett fotókiállításnak, amely „Csíksomlyó és a Kárpát-medencei keresztény értékek” címmel mutatja be az erdélyi régió keresztény örökségét.

A kiállítást 2024. október 17-én, csütörtökön 14:30-kor nyitotta meg Izing László, a KÉSZ országos elnökségi tagja, a Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium és Általános Iskola Horváth-ház 1. emeleti aulájában. A megnyitón Dr. Kovács András, a gimnázium igazgatója, és Dr. Brummer Krisztián, a KÉSZ soproni szervezetének elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Közreműködött iskolánk ének-zene tanára Csima Zsolt és az újjáalakulóban lévő énekkara.

A kiállítás egy hónapig lesz látogatható az iskolában, minden hétköznap 13:00 és 16:00 óra között. Az érdeklődők a várkerületi porta felől közelíthetik meg a helyszínt. Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt fedezzük fel a keresztény értékek gazdag világát!

 Részlet az énekkar előadásából:

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde