„Úgy van Isten országával, mint azzal az emberrel, aki magot vet földjébe. Akár alszik, akár virraszt, s éjszaka van vagy nappal, a mag kicsírázik és szárba szökken, maga sem tudja, hogyan.” (Mk 4,26-27)

Városi pedagógusnap iskolánkban
Merjetek álmodni, higgyetek magatokban - Orsolyás Ballagás
A szavak ereje: Talpra magyar...

Pont Velem program - Zöldülő Orsolya Iskola

Iskolánk február 15-én nevezett be a PontVelem használtelem és mobiltelefon gyűjtő programba, ahol a következő kategóriákban a következő eredmények születtek:
1) A GyűjtsVelem Regisztrációs Versenyben a diákregisztrációs számok kategóriában 432 regisztrált tanulóval országos I. helyezést értünk el, melyért 120 000 Ft. alapítványi támogatásban részesülünk.
2) Az április 22 - május 24 között megrendezett tavaszi időszaki gyűjtőversenyben 500 kg elem és 266 db mobiltelefon gyűjtésével országosan 16. vármegyei szinten a 2. helyezést értük el, melyért 60 000 Ft. alapítványi juttatásban részesülünk.
3) Ugyancsak a tavaszi időszaki gyűjtőversenyben a legtöbb gyűjtődiákot adó intézmény kategóriájában országos szinten az egyik legaktívabb iskola lettünk és a legmagasabb támogatási összegben 200 000 forintban részesülünk.
 
Emelett megemlíthető, hogy iskolánk február 15 - és május 25 között (a programba való benevezés napjától a tavaszi időszaki gyűjtőverseny végéig) 1127 kg elemet és 452 db mobiltelefont gyűjtött, amivel a használt elemek terén országosan a 15. míg mobiltelefonok terén országosan a 3. helyen álltunk.
Iskolánk tanulói közül többen nyertek sorsolás útján 10 000 pontot (forintot), amit a PontBoltban levásárolhatnak, illetve nem szabad elfelejteni Göbl Réka Mária 6.ag osztályos tanulót sem, aki azon 5 szerencsés között volt, akik az országos sorsoláson VR szemüveget nyertek.
Az iskolánkban: a legtöbb elemet Kántor Levente 7.ag osztályos tanuló, a legtöbb mobiltelefont Grubits Vivien 5.bg osztályos tanuló gyűjtötte; mellettük kiemelkedően teljesített még Horváth Blanka, Horváth Vilmos 6.ag osztályos tanulók és Varga Anna 9.bg osztályos tanuló.
 

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde