„Úgy van Isten országával, mint azzal az emberrel, aki magot vet földjébe. Akár alszik, akár virraszt, s éjszaka van vagy nappal, a mag kicsírázik és szárba szökken, maga sem tudja, hogyan.” (Mk 4,26-27)

Városi pedagógusnap iskolánkban
Merjetek álmodni, higgyetek magatokban - Orsolyás Ballagás
A szavak ereje: Talpra magyar...

Városi pedagógusnap iskolánkban

A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza az idei évben iskolánkban rendezte meg hagyományos városi pedagógusnapi ünnepségét. Köszöntőt mondott dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Kovács András igazgató, Rajnai Károly nyugalmazott igazgató és Grubitsné Cziráki Anett, a Pedagógusok Soproni Művelődési Házának rendezvényszervezője. Betegsége miatt videóüzenetben mondta el gondolatait Orbán Júlia a Pedagógusok Soproni Művelődési Házának igazgatója.

Az eseményen zenés irodalmi műsorában közreműködtek az idei Sarkady Sándor versmondó verseny győztes kisdiákjai, óvodásai, valamint a Szent Orsolya Iskolai zeneiskolás növendékei a városi zeneiskola művésztanárainak felkészítésében.

Az ünnepségen dr. Tillné Schmidt Edit, a Szent Orsolya Iskola nyugdíjas pedagógusa, diplomaszerzésének hatvan éves évfordulója alkalmából gyémántoklevelet vehetett át.

Szeretettel gratulálunk és jó egészséget kívánunk az ünnepeltnek!

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde