„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

Merjetek álmodni, higgyetek magatokban - Orsolyás Ballagás
A szavak ereje: Talpra magyar...

Diákolimpia - IV. korcsoport kosárlabda

A röplabda után a Diákolimpia küzdelmeiben a kosárlabda következett. Először a városi, területi selejtezőket rendezték meg, ahol természetesen a Szent Orsolya is harcba szállt a továbbjutásért.
Rendkívül ügyes, de ebben a korosztályban még nagyon fiatal játékosokkal indultunk neki a bajnokságnak, de a várakozásokat messze felülmúlta a csapat. A két nagy kosárlabda fellegvár: Berzsenyi és Pannonhalma is nagy nehézségek árán tudott győzedelmeskedni az "orsolyások" ellen. Mindkét összecsapáson csak az utolsó negyedben dőlt el, hogy ki kerül ki győztesen a mérkőzésből. Igy az előkelő harmadik helyet sikerült megszerezni iskolánknak. Külön dicséret illeti a fiúkat a helytállásért ebben a mezőnyben, az idősebbek ellen, hiszen a csapat több mint a fele nemsokára az eggyel fiatalabb korcsoportban folytatja a küzdelmet a palánk alatt.
 
Csapattagok: Kaposi Tamás, Karaszek Olivér, Kárpáti Bulcsú, Krocskó Dominik, Mészáros Milán, Nagy Barnabás, Pásztor Benett, Réti-Rubint Kristóf, Schmidt Vince, Sebestyén Lőrinc, Szántó-Holló Bulcsú, Varga Ambrus
 

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde