„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: Talpra magyar...

„Híres Orsolyám”

A Szülői Választmány - kapcsolódva az intézmény fennállásának 275. évfordulójához - a diákok és szüleik számára pályázatot hirdetett „Híres Orsolyám” címmel. Célunk többes volt: rávilágítani az iskola nagy múltjára; erősíteni a tanulókban és a szüleikben az orsolyás közösséghez tartozás pozitív érzését; élmények biztosítása; a diákság - kreatív feladatokon keresztül - közös gondolkodásra, együttműködésre ösztönzése.

Számos pályázat érkezett, volt aki egyénileg, míg mások osztályközösségként vettek részt.

A diákok egy része már sokadig generációként koptatja az orsolyás padokat, így külön öröm számunkra, hogy szülők is készültek pályázatokkal akár saját, családi emlékkel gazdagítva ismereteinket iskolánkról vagy éppen interaktív online játékkal.

Az ünnepélyes díjátadóra az iskola dísztermében került sor, ahol kicsik és nagyok, szülők és tanárok együtt tekinthették meg a pályázatokat.

A Szülői Választmány nevében ezúton szeretném megköszönni Dr. Pásztor Enikő, Vörösmarthy-Fodróczy Mónika, Fekete Ada szülőtársaim támogató segítségét, valamint Czömpöly Andrea és Szalai Patrick tanárok közreműködését.

Bízunk benne, hogy mi szülők - különböző programokon, gyermekeinknek, szülőknek, pedagógusoknak nyújtott élményeken keresztül – továbbra is hozzájárulhatunk az orsolyás közösség építéséhez!

A résztvevőknek pedig tartalmas, értékes munkájukhoz ezúton is gratulálunk!

Dr. Orbán Adrienn Szülői Választmány elnöke

A pályaművek:

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde