„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: Talpra magyar...

Millió lépés az iskoládért

Jól kezdtek a soproni Orsolyások a Millió lépés az iskoládért kihíváson, amit a Magyar Szervátültetettek Szövetsége szervez. A kezdeményezés fő célja, hogy a mozgással felhívják a figyelmet, és motiváljanak mindenkit az aktívabb életre. Az ország összes iskolája részt vehet a kihíváson, ami 11 héten keresztül március 27-től június 11-ig tart majd. A résztvevő iskolák között 100 * 1 millió forintot sorsolnak majd ki, amit sportszerekre lehet költeni. Minden intézmény annyi “sorsjeggyel” vesz részt majd a sorsoláson ahányszor virtuálisan körbeérnek a kéktúra útvonalán, amit az alkalmazásban nyomon lehet követni. Szeretettel hívjuk óvodások, és bölcsődések szüleit is, hogy támogassák intézményünket!

A cél, hogy az iskolák minél több lépést gyűjtsenek. Nem csak diákok, szülők, nagyszülők, rokonok, barátok és öregdiákok is segíthetik az intézményeket. Ezért kérünk mindenkit, hogy töltse le a Millió lépés alkalmazást, és csatlakozzon a soproni Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsődéhez és lépjen velünk közösen egy egészségesebb életért!

Közös programokkal is készülünk majd, ahol közösen gyűjthetjük majd a lépéseket az intézménynek!

Az első hét után iskolánk a 9. legtöbb lépést tette meg az országban, a megyében és a városban pedig első helyen áll. Hajrá Orsolya!

A Facebookon egy csoportban próbáljuk összefogni a kezdeményezést, mindenkit szeretettel várunk!

https://www.facebook.com/groups/1163333967667309

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde