„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: Talpra magyar...

Matematikával a csúcsra!

A Szent Orsolya-iskola sikeres versenyző diákjai közül kiemelkednek a matematikus beállítottságúak, ugyanis jobbnál jobb eredményeket érnek/értek el megyei és országos fordulókon.

Salamon Janka (12.bg) a katolikus középiskolák matematikaversenyén lett országos 8. helyezett.

A Dugonics matematikaversenyen Gombás Iván (8.ag) országos 6., Szarka Máté (7.bg) pedig 7. helyezést ért el.

A Varga Tamás matematikaversenyen Gombás Iván (8.ag) megyei 4., Nickl Ágoston (8.ag) megyei 5. helyezett lett, az országos döntőben pedig Szarka Máté (7.bg) 5. lett (megyei 1. helyezéssel jutott az országos versenybe).

A Zrínyi matematikaverseny népes mezőnyében Németh Ágoston (6.ag) a megyei 5. helyre jutott (országos döntőbe jutott), Szarka Máté (7.bg) megyei 8., Sándor Kristóf (7.bg) megyei 9., Gombás Iván (8.ag) megyei 8., Bazsó Noel Áron megyei 13., Németh Gréta (8.bg) megyei 14., Fodor Zsigmond (10.ag) pedig megyei 5. helyen végzett korosztályában. Csapatversenyben a Bazsó Noel Áron (8.ag), Gombás Iván (8.ag), Németh Gréta (8.bg) trió a dobogó 3. fokára állhatott a megyei fordulóban.

A Kenguru matematikaversenyen Gombás Iván (8.ag) és Fodor Zsigmond (10.ag-X) megyei 3. helyre jutottak fel korcsoportjukban, az országos döntőben pedig Szarka Máté (7.bg) a 7. helyezést érte el (megyei 1. helyezéssel jutott az országos versenybe).

Az Arany Dániel matematikaversenyre Németh Áron (10.ag) és Fodor Zsigmond (10.ag) mellett Németh Marcell (10.bg) és Széplaki Márk (10.bg) is bejutott a második fordulóba.

 

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde