„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: Talpra magyar...

Országos Jamboree-n az orsolyás kosárpalánták

Május 8-án, vasárnap a Soproni Tigrisek Szent Orsolya csapata részt vett a Kosárpalánta országos Jamboree-n. Ide az ország legjobb 9 csapata került be az egész évben nyújtott teljesítmény alapján, régiónként a legjobbak. A szent orsolyás másodikosok mindhárom versenyfordulót megnyerve nyerték el a találkozón való részvétel lehetőségét.

A Szent Orsolya-iskola csapatának tagjai: Bánfi Jázmin (2.c), Betuker Boglárka (2.b), Garai-Csóka Manyi (2.a), Halász Balázs István (2.c), Kovács Dániel (2.b), Olasz Sándor (2.a), Papp Levente (2.a), Solymos Ágoston (2.c), Szabó Ágoston (2.c), Varga Mátyás (2.b). Felkészítő tanár–edzőjük Gyarmati Zoltán.

A Kosárpalánta országos program célja, hogy átfogó, egységes sportszakmai koncepciót kínáljon a 6–9 éves korosztály számára. A program alapja a korosztálynak megfelelő széles körű képességfejlesztés, mellyel megalapozhatják a gyerekek későbbi versenyszerű sportolását és a mindennapos testmozgását. A program ötvözi az atlétika, a gimnasztika és a küzdősportok hasznos alap mozgásanyagát a kosárlabda megalapozó gyakorlatanyagával.

 

 

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde