„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: |dq|Talpra magyar...|dq|da
Tartós szeretet nagyböjti élelmiszergyűjtés
Hamvazkodás a Szent Orsolya Templomban
Bál izgalmakkal, meglepetésekkel
Farsangi délutánok az Orsolyában - képgaléria
Szalagavató Szent Angéla ünnepén

Étkezés tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Ahogy már Önök is értesültek, 2021 szeptemberétől az iskolai és óvodai étkezést az Eurest Kft. biztosítja intézményünkben.
Étkezési díjaink az alábbiak szerint alakulnak:

Napközi: 550,-                             Menza: 400,-                            Óvoda: 450,-

1-4 évfolyamon napközi, illetve menza ellátás igényelhető.
Napközi: (tízórai, ebéd, uzsonna) a gyermek órák után nem megy haza, napköziben marad.
Menza: a tanuló órák után ebédel és hazamegy.

5-12 évfolyamon menza (ebéd), 5-8 évfolyamon tanulószoba igényelhető.

Az iskolai étkeztetés megújítása keretében – legfőképpen a gimnazisták kulturált étkezési lehetőségeinek megteremtése érdekében – bevezetésre kerül az ebédidő.

Gimnázium (9-12.évf.) – 11.40-12.35
Általános iskola, kisgimnázium (5-8.évf.) – 12.45 -14.30
Alsó tagozat, óvoda – nincsen változás

Napközi hónap elejétől, menza hét elejétől igényelhető és mondható le, kizárólag írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Bizonyos napokra sem napközi, sem menza nem igényelhető.

Amennyiben gyermeküknek nem igényelnek 1-4 évfolyamon napközit, 5-8 évfolyamon tanulószobát, szíveskedjenek a „Kérelem” (docx, pdf) nyomtatványt kitölteni és legkésőbb augusztus 25-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre visszaküldeni, vagy tankönyvosztásra magukkal hozni. Ellenkező esetben a gyermek tanórák után nem engedhető haza.

Kérjük Önöket, hogy napközi, menza és tanulószoba igényeket tankönyvosztáskor szíveskedjenek egyeztetni, illetve speciális étkezés esetén jelezni.

Speciális étkezés szakorvosi ajánlás esetén kérhető. A szakorvosi igazolást és az igényeket augusztus 23-tól lehet elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Számlázás, ebédfizetés:

Az étkezési díjak számlázása utólag történik, mindig a tárgyhót követő hónap elején. A gyerekek tárgyhót követő hó 5-ig számlát kapnak, melyen az étkező által fizetendő díjat legkésőbb adott hó 10-ig kell elutalni a CIB Bank Zrt.10700031-65987199-51300009 számlájára.

A közlemény rovatba a gyermek nevét és osztályát szíveskedjenek feltüntetni.

Kérjük, pontosan és időben utaljanak. Amennyiben nem jutott el Önökhöz a számla, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzék.

Kedvezmények:

Amennyiben kedvezményes étkezésre jogosultak, szíveskedjenek a „Étkezési kedvezmény” (doc, pdf) nyomtatványt a megfelelő igazolásokkal együtt legkésőbb szeptember 10-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy iskolánkba eljuttatni.

Nagycsaládos: összes gyermeket kérjük a nyomtatványon felsorolni. Iskoláskorú gyermek esetén, amennyiben nem iskolánk tanulója, a 2021/22-es tanévre iskolalátogatási igazolást szíveskedjenek mellékelni.

Tartósan beteg, súlyosan fogyatékos: a nyomtatvány mellé a megfelelő igazolást szíveskedjenek mellékelni (Igazolás tartós betegségről, súlyos fogyatékosságról).

Rendszeres gyermekvédelmi támogatás: határozat szükséges a rendszeres gyermekvédelmi támogatásról.

Speciális étkezés: szakorvosi igazolás szükséges.

Lemondás: étkezést következő naptól lehet lemondani, legkésőbb 9 óráig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Köszönjük!

 

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde