„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: Talpra magyar...

Napközi - menza - sportigazolás

Letölthető dokumentumok (pdf):

1-4 évfolyamon azon tanulók, akik nem kérnek napközit, vagy csak menzát (ebéd) kérnek, tanórák után, menza esetén ebéd után haza kell menniük, és „Kérelem” nyomtatványt kell kitölteniük, melyben nyilatkoznak, hogy a házi feladatról és a felügyeletükről a szülő gondoskodik. Ezeket a nyomtatványokat legkésőbb tankönyvosztásra szíveskedjenek magukkal hozni.

Azok a gyerekek, akik napközit kérnek, minden esetben tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak. Ez alól kivétel az ételallergiás gyermekek, akiknek a szülő gondoskodik az étkezésről. A Széchenyi portára kell leadni a névvel, osztállyal ellátott éthordókat, benne az ebéddel, melyet a gyermekeknek a konyhások melegítenek meg, amikor ebédelni mennek. Nekik orvosi igazolást (IGAZOLÁS tartósan beteg, vagy súlyosan fogyatékos gyermekről) kell hozni az ételallergiáról, melyet legkésőbb a tankönyvosztáskor szíveskedjenek elhozni.

5-8 évfolyamon menza (ebéd) és tanulószoba kérhető. Ha valaki kér tanulószobát, nem kap automatikusan menzát is, ezt külön jelezni kell. Azok a tanulók, akik nem kérnek tanulószobát, „Kérelem” nyomtatványt kell kitölteniük, melyben nyilatkoznak, hogy a házi feladatról és a felügyeletükről a szülő gondoskodik. Ezeket a nyomtatványokat is legkésőbb tankönyvosztásra kérjük.

9-12 évfolyamon menza (ebéd) kérhető.

Napközi hónap elejétől, menza (ebéd) hét elejétől igényelhető és mondható le végleg, írásban kell kérvényezni. Csak bizonyos napokra nem kérhető sem napközi, sem menza (ebéd).

Étkezést lemondani betegség esetén legkésőbb ¼ 10-ig lehetséges és a következő naptól. Az aznapi ebédet (és csak azt a napot), amit nem lehetett lemondani, éthordóban el lehet vinni, minden esetben szólni kell az élelmezésvezetőnek.

Étkezési kedvezmény:

Nagycsaládos kedvezmény: a háztartásban élő gyermekeket kérjük a nyilatkozaton feltüntetni. Azon gyermekek, akik tanulnak, de nem iskolánkba járnak és még nem töltötték be a 25. életévüket azoktól kérünk iskolalátogatási igazolást csatolni. Amennyiben felsőoktatási intézménybe járnak, kérjük, ne felejtsék el a második félévben is elküldeni az érvényes iskolalátogatási igazolást.

Tartósan beteg: orvosi igazolást (IGAZOLÁS tartósan beteg, vagy súlyosan fogyatékos gyermekről) kérünk a nyomtatványhoz csatolni.

Rendszeres gyermekvédelmi támogatás: önkormányzat által kiállított határozatot kérjük mellé csatolni.

Az étkezési kedvezményekhez „Nyilatkozat normatív étkezési kedvezmény igényléséhez” nyomtatványt kérünk kitölteni és igazolásokkal együtt legkésőbb szeptember 10-ig visszajuttatni.

Fizetési mód:

Számlázás utólag történik, az étkezési díjakat átutalással kell kiegyenlíteni, legkésőbb kiszámlázott hónapot követő hó 10-ig, átutaláskor a gyermek nevét és osztályát szíveskedjenek feltüntetni a közlemény rovatban. Amennyiben nem tudnak utalni, vagy a CIB bankba személyesen befizetni, abban az esetben a gyermekekkel kell beküldeni barna borítékban a pontos összeget, legkésőbb kiszámlázott hónapot követő hó 10-ig. Tankönyvosztáskor kérjük, jelezzék készpénzfizetési szándékukat.

Köszönjük!

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde