„Mindenki téged keres.” (Mk 1,38)

A szavak ereje: Talpra magyar...

Sportos és eredményes 8.bg-s fiúk

Kiemelkedő sporteredményekkel büszkélkedhet a 8.bg osztály a 2021/22-es tanév első félévében. Az osztály két diákját, Börzsei Zalánt és Kis Gellértet a városi sportgálán is díjazták az előző évben elért, sikeres, országos eredményei miatt.

De lássuk az osztály további sport eredményeit:

 

  • A floorball diákolimpián Árvay Vince, Fülöp Gábor és Ősze Kristóf csapatával a városi és megyei 1. helyezés után az országos elődöntőn 3. helyezést ért el.
  • Az úszó diákolimpia 4×50 méteres gyorsváltójában Mauczka István, Tóth Áron, valamint Sill Attila (7.bg) és Szili Botond (8.b) megyei 1. helyezést ért el. Az úszó diákolimpia 100 méteres gyors távjában Mauczka István a megyei rangadón 1. lett – az országos döntőt a közeljövőben rendezik mindkét számban.
  • Az úszó országos bajnokságban Börzsei Zalán 100 méter mellúszásban 2., 200 méter mellen pedig 3. helyezést ért el. Ezekért a kiemelkedő eredményeiért kapta meg Sopron város elismerését a sportgálán.
  • Kis Gellért kyokushin karatéban országos bajnokságon 1. helyezett lett, idén pedig a CBA-kupán 3. helyen végzett. Tavalyi ragyogó eredményéért részesült Gellért is Sopron város elismerésében az idei sportgálán.

Gratulálunk a fiúknak és további sikeres eredményeket kívánunk!

Határtalanul pályázat logóMegvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

euroexam

AFS Magyarország

© 2024 Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda-Bölcsőde